Programma update

Dinsdag 18 oktober
Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub (LOHC) viert op 18oktober 2022 haar 105ste verjaardag. Het is ons een eer en genoegen om u uit te nodigen voor een receptie op die datum om dit heugelijke feit met u te vieren. Wij kijken ernaar uit om op deze feestelijke dag vele mensen te verwelkomen en vele mooie herinneringen en verhalen met elkaar te delen.

Graag ontvangen wij u op dinsdag 18 oktober 2022 om 17.00 uur in het clubhuis van LOHC (adresgegevens hieronder). Om 17.30 uur zullen wij van start gaan met een terugblik op de afgelopen 105 jaar hockeyclub. Wij zijn verheugd dat dit verteld zal worden door niemand minder dan één van onze oudst spelende leden, Iman van den Bosch. Vervolgens zal de voorzitter, Robert Rodenburg, het lustrum officieel openen en zullen we met elkaar proosten op 105 jaar LOHC.

Vrijdag 21 oktober
We openen het lustrum weekend met een Sevens toernooi voor de senioren, veteranen, trimhockeyers en bedrijfshockeyers (inloop: 19:30, begin wedstrijden 20:00).
Inschrijven voor het Sevens toernooi is HIER mogelijk.

Na het toernooi is het tijd voor een feestelijke borrel. Ook zonder toernooideelname ben je van harte welkom op de borrel.

Zaterdag 22 oktober
De zaterdag is een dag voor jong en oud, overdag zal de jeugddag plaatsvinden en eind van de middag verwelkomen wij onze reünisten, met aansluitend het grote lustrumfeest! Het lustrumfeest is toegankelijk voor A-jeugd, senioren, studs, veteranen, trimmers, reünisten en bedrijfshockeyers. Ook toegankelijk voor niet leden, minimale leeftijd 18+. Toegangstickets voor het lustrumfeest zijn HIER te krijgen.

Zondag 23 oktober verplaatst naar zondag 16 oktober
Op zondag 16 oktober zal het lustrum worden afgetrapt met het pre-lustrum TD. Het TD vindt plaats in het clubhuis en begint om 16.00 uur en komt in plaats van het brak TD op 23 oktober.

Houdt de socials en de website goed in de gaten. Wij zullen snel meer informatie over ieder evenement bekendmaken!