Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub (LOHC) viert op 18oktober 2022 haar 105ste verjaardag. Het is ons een eer en genoegen om u uit te nodigen voor een receptie op die datum om dit heugelijke feit met u te vieren. Wij kijken ernaar uit om op deze feestelijke dag vele mensen te verwelkomen en vele mooie herinneringen en verhalen met elkaar te delen.

Graag ontvangen wij u op dinsdag 18 oktober 2022 om 17.00 uur in het clubhuis van LOHC (adresgegevens hieronder). Om 17.30 uur zullen wij van start gaan met een terugblik op de afgelopen 105 jaar hockeyclub. Wij zijn verheugd dat dit verteld zal worden door niemand minder dan één van onze oudst spelende leden, Iman van den Bosch. Vervolgens zal de voorzitter, Robert Rodenburg, het lustrum officieel openen en zullen we met elkaar proosten op 105 jaar LOHC.

Wij kijken er naar uit om u op 18 oktober 2022 te mogen ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk om voor14 oktober2022 te laten weten of wij op uw komst mogen rekenen. Dit kunt u laten weten via lustrum@lohc.nl.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze vanzelfsprekend aan het zelfde e-mailadres richten.